busnoubarris.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS ESTRENA NOVA APP  AMB TOTA LA INFORMACIÓ  DE LES SEVES LÍNIES

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES

Sagalés estrena nova aplicació per a smartphones i tauletes que substitueix a la publicada al 2015. La nova versió, totalment renovada, compta amb noves i completes funcionalitats que fan d’ella una eina fàcil i còmode per obtenir tota la informació de les nostres línies i serveis.
Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS.

Principals funcionalitats

  • Línies i horaris: Informació de totes les línies (interurbanes, exprés, aeroports, nocturnes i urbanes) i horaris de Sagalés, amb informació del temps de pas real i teòric per parada (localització de la parada i visió Google Streetview).
  • Com anar: planificador de rutes en una data i hora determinats, i un origen/destinació concrets
  • Parades a prop: llista de parades al voltant de l’usuari així com la seva geolocalització a Google Maps, informació de les línies que passen i temps de pas real i teòric del bus
  • Les meves parades i línies: Accés directe a aquelles línies i parades marcades com a preferides
  • Registre d’usuaris: opció de registrar-se dins l’app per tenir notificacions en temps real de les alertes d’incidència de les línies i parades marcades com a preferides.
  • Personalització per zona: l’app permet fixar la zona d’influència de l’usuari. Només mostrar la informació de Catalunya, la de Balears o la totalitat de les línies.
  • Compra de bitllets online
  • Atenció al client: l’app incorpora bústia de suggeriments, informació de títols de transport, l’opció de sol·licitar justificants de retard per agilitzar aquest tràmit o permet demanar informació per al lloguer d’un autobús.

A banda de totes aquestes novetats, la nova app s’ha dissenyat pensant en una navegació fàcil i intuïtiva. Amb una interface usable, l’app compta amb tips informatius que apropen l’usuari a les funcionalitats i li expliquen de forma senzilla com moure’s per l’aplicació i quin tipus d’informació pot obtenir en cada secció.

Amb el desplegament de la nova app, Sagalés fa un salt en la seva aposta per oferir als seus usuaris informació fiable i on time dels seus serveis. Amb anterioritat, Sagalés ja havia desenvolupat les aplicacions de transport dels serveis urbans de Manresa, Granollers i Mollet del Vallès. Ara fa un pas endavant i posa a disposició dels usuaris una eina d’informació completa que permet accedir i buscar de forma fàcil qualsevol parada o línia operada per Sagalés.


ALTRES NOTÍCIES

MODAL