busnoubarris.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

QUI SOM

Bus Nou Barris és la marca sota la qual operen les línies 80, 81, 82 i 83 del districte de Nou Barris de Barcelona.
Amb titularitat de TMB i operades per Sagalés, aquestes quatre línies donen servei de transport urbà i regular als barris barcelonins de Ciutat Meridiana, Trinitat Nova i Roquetes.

DISPONIBILITAT VEHICLES ADAPTATS

Tots els vehicles que presten servei a les línies de Nou Barris estan completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

SISTEMA SAE

La nostra flota compta amb un Sistema de Gestió de l’Explotació que permet controlar en temps real el desenvolupament del servei, els horaris dels autobusos i les incidències.

INFORMACIÓ ALS USUARIS

Per tal de facilitar el coneixement del nostre servei, posem a disposició dels usuaris tota la informació horària a través d’aquesta web, de www.sagales.com i en format paper a les parades de Bus Nou Barris.

QUALITAT

Disposem d'un Sistema de Gestió Integral de la Qualitat que tracta de millorar els aspectes organitzatius del servei i la qualitat tècnica. Bus Nou Barris té la certificació ISO 9001 de qualitat, l'ISO 14001 de medi ambient, la UNE 13816 pel bon transport de viatgers i l'OHSAS 18001 per la prevenció de riscos laborals.

A més, contínuament fem anàlisis de qualitat, elaborem índexs de satisfacció de clients i fem mistery shopping als nostres serveis, controls de puntualitat per línia i de seguretat per als vehicles i també atenem tots els suggeriments i peticions.

Certificats de qualitat

ISO 9001 (Qualitat)
ISO 140001 (Medi Ambient)
UNE 13816(Qualitat per al transport públic)
OHSAS 18001 (Seguretat i Salut de treball)
ISO 50001 (Gestió energètica)
ISO 39001 (Seguretat vial)
ISO 22301 (Continuïtat de negoci)

MODAL